הלימון, השום והכוסברה שאופייניים למטבח המקסיקני הופכים את המרינדה הבאה לחגיגה של טעמים! המרינדה מתאימה למגוון בשרים, והיא תיתן לכם תחושה של חופשה במקסיקו בלי שתצטרכו לצאת ממפתן ביתכם לרגע.
רכיבים למרינדה בנוסח מקסיקני:
אופן הכנת המרינדה בנוסח מקסיקני:
-
ערבבו את כל רכיבי המרינדה והשרו את הבשר לפי הזמנים הבאים: בשר בקר/כבש: 6-12 שעות, עוף – עד 4 שעות, דגים – ½ שעה עד שעה.
-
הוציאו את הבשר מהמרינדה והרתיחו אותה על להבה גבוהה.
-
לאחר הרתיחה, הנמיכו את עוצמת הלהבה לבינונית ובשלו במשך 6-8 דקות.
-
הכינו את הבשר לפי טעמכם והברישו אותו מדי פעם עם רוטב המרינדה. הגישו חם.