header

מתכון לחומוס סלק צמחוני

אם גם לכם כבר נמאס לאכול כל הזמן את אותו ממרח חומוס חיוור, כדאי שתכירו את ממרח החומוס-סלק שלפניכם שיהפוך בין רגע לכוכב הארוחה שלכם. אז רגע אחד לפני שאתם מוותרים על החומוס ועוברים לממרח אחר, נסו את המתכון הבא והלהיבו את כל הסועדים.
זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לחומוס סלק צמחוני מקור תמונה: lazycatkitchen
רכיבים לממרח חומוס-סלק:
סלקים - 2 (בינוניים, קלופים ומבושלים)
גרגירי חומוס - 1 כוס (מבושלים, ניתן להשתמש מקופסת שימורים)
שן שום - 1 (כתושה)
נוזל הבישול של החומוס - ½ כוס (או מים)
שמן זית - 3 כפות
מלח - ½ כפית
כמון - ½ כפית
אופן הכנת הממרח חומוס-סלק:
  1. הכניסו את נוזל הבישול יחד עם מיץ הלימון, הסלק, הטחינה והחומוס אל מעבד המזון והפעילו למשך 2-3 דקות או עד שכל הרכיבים מתאחדים למשחה חלקה בגווני ורוד-סגול.
  2. עצרו את פעולת מעבד המזון, הוסיפו פנימה מלח, כמון ושום כתוש. הפעילו שוב למשך חצי דקה. אם הממרח נוזלי מדי הוסיפו עוד מעט טחינה, ואם הוא מוצק מדי הוסיפו מעט מים או מנוזל הבישול.
  3. העבירו את תכולת הממרח לצלחת הגשה או אל כלי אחסון, זלפו מעט שמן זית מעל והגישו או אחסנו בקירור.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.