header

מתכון לרוטב טחינה-תפוזים ותבלינים

סלט זה טעים ובריא, אבל הוא יכול להיות טעים ובריא אף יותר בעזרת הרוטב הנכון. לרבים לא נדרש הרבה - רק קצת טחינה כדי לתת לסלט טעם מענג בכל ביס, אך אם אתם רוצים להפיק קצת יותר מהרוטב שתוסיפו לסלט, הכירו את המתכון הפשוט הבא לטחינה-תפוזים עם תבלינים. מספיק להוסיף 2 כפות מהרוטב לסלט, בהן יש כ-100 קלוריות, זאת בניגוד לרטבים שתוכלו לקנות בחנויות, בהן יש עד 150 קלוריות לכף אחת בלבד. זה רוטב בריא וטעים, אז קדימה תתחילו להכין!

זמן הכנה: 5 דקות
כמות יחידות: 4
רמת קושי: קל
מתכון לרוטב טחינה-תפוזים ותבלינים מקור תמונה: draxe.com
רכיבים לרוטב טחינה-תפוזים מתובל:
תפוז - 1 (מיץ וגרידה, משולבים)
שמן קוקוס - 3 כפות (מומסות)
אבקת שום - 1 כפית
כוסברה טחונה - ½ כפית
קינמון טחון - ⅛ כפית
כוסברה טרייה - 1 כף (קצוצה)
אופן הכנת רוטב טחינה-תפוזים מתובל:
  1. ערבבו בקערה קטנה את כל הרכיבים למעט הכוסברה הטרייה, והוסיפו אותה כשכל הרכיבים השתלבו היטב.
  2. אם הרוטב סמיך או דליל מדי, הוסיפו מעט שמן קוקוס או טחינה גולמית בהתאמה וערבבו עד להגעה למצב הרצוי.
  3. אחסנו את הרוטב בצנצנת או בקבוק סגורים במקרר למשך עד 5 ימים.
טיפ השף:
לפני השימוש, הוציאו את הרוטב מהמקרר ותנו לו להגיע לטמפרטורת החדר כדי ששמן הקוקוס יהפוך לנוזלי.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.