סלט זה טעים ובריא, אבל הוא יכול להיות טעים ובריא אף יותר בעזרת הרוטב הנכון. לרבים לא נדרש הרבה - רק קצת טחינה כדי לתת לסלט טעם מענג בכל ביס, אך אם אתם רוצים להפיק קצת יותר מהרוטב שתוסיפו לסלט, הכירו את המתכון הפשוט הבא לטחינה-תפוזים עם תבלינים. מספיק להוסיף 2 כפות מהרוטב לסלט, בהן יש כ-100 קלוריות, זאת בניגוד לרטבים שתוכלו לקנות בחנויות, בהן יש עד 150 קלוריות לכף אחת בלבד. זה רוטב בריא וטעים, אז קדימה תתחילו להכין!
מקור תמונה:
draxe.com
רכיבים לרוטב טחינה-תפוזים מתובל:
אופן הכנת רוטב טחינה-תפוזים מתובל:
-
ערבבו בקערה קטנה את כל הרכיבים למעט הכוסברה הטרייה, והוסיפו אותה כשכל הרכיבים השתלבו היטב.
-
אם הרוטב סמיך או דליל מדי, הוסיפו מעט שמן קוקוס או טחינה גולמית בהתאמה וערבבו עד להגעה למצב הרצוי.
-
אחסנו את הרוטב בצנצנת או בקבוק סגורים במקרר למשך עד 5 ימים.
טיפ השף:
לפני השימוש, הוציאו את הרוטב מהמקרר ותנו לו להגיע לטמפרטורת החדר כדי ששמן הקוקוס יהפוך לנוזלי.