header

מתכון לרוטב איולי שום משודרג

רוטב איולי מגיע מחבל פרובאנס שבצרפת, והוא נחשב לבריא מאוד בגרסתו הבסיסית, כשהוא מכיל מרכיבים טריים ומומלצים לתזונה ים-תיכונית. בצורתו הבסיסית ביותר הרוטב מורכב משיני שום ומשמן זית - וזה גם מקור שמו: השם "איולי" מורכב מהמילים "שום" ו"שמן" בשפת המקומיים. הרוטב הזה הולך מושלם עם ירקות צלויים, לחם וכריכים באופן כללי, סלטים, בשר, דגים ואפילו פיצה, אז דאגו שיהיה לכם ממנו בבית בעזרת המתכון המשודרג הזה, כי בטוח יש לכם עם מה להגיש אותו!

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 16
רמת קושי: קל
מתכון לרוטב איולי שום משודרג
רכיבים לרוטב איולי:
בזיליקום - חופן (עלים בלבד)
מלח - ½ כפית
שמן אבוקדו - ¼ כוס
אופן הכנת רוטב איולי:
  1. הכניסו את כל המצרכים למעבד מזון וערבלו עד שהם משתלבים היטב - אם יש צורך, עיצרו כדי לגרד את הרוטב מהדפנות לקבלת מרקם חלק ואחיד.
  2. השתמשו ברוטב מיד או אחסנו בקופסה אטומה למשך שבועיים לכל היותר.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.