header

מתכון לבראוניז שוקולד-שקדים

אי אפשר לדבר על מנות עם שקדים בלי להזכיר לפחות קינוח אחד, והבראוניז הנימוחות והמושחתות שבמתכון הבא בהחלט ימתיקו כל ארוחה שתכינו. זאת דרך טעימה ומפנקת במיוחד לסיים כל ארוחה ואפשר להגיש אותן לצד גלידה בקיץ או כוס משקה חם בחורף.  

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 8
רמת קושי: קל
מתכון לבראוניז שוקולד-שקדים
רכיבים לבראוניז-שקדים:
שוקולד מריר - 200 גר'
שמן קוקוס - 70 גר' (או חמאה לא מלוחה)
קמח שקדים - ¾ כוס + 2 כפות
סוכר - ½ כוס
אבקת אפייה - 1 כפית
מלח - קמצוץ
תמצית וניל - 1 כפית
שקדים - חופן (קצוצים)
אופן הכנת הבראוניז-שקדים:
  1. חממו את התנור לטמפרטורה של 175 מעלות ורפדו תבנית גדולה בנייר אפייה.
  2. המיסו את השוקולד יחד עם חמאה/שמן קוקוס בכלי חסין למיקרוגל בפולסים. תחילה הכניסו את הכלי למיקרוגל ל-30 שניות, לאחר מכן ל-30 שניות נוספות והמשיכו כך עד שהשוקולד והחמאה/שמן קוקוס יימסו לחלוטין.
  3. טרפו לתוך הכלי עם השוקולד את הביצים, אחת בכל פעם. לאחר מכן הוסיפו לקערה את הסוכר ותמצית הווניל וערבבו היטב.
  4. בקערה נפרדת ערבבו יחד קמח שקדים, אבקת אפייה, שקדים קצוצים וקמצוץ מלח.
  5. הוסיפו את תערובת השוקולד לקערה עם החומרים היבשים וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.
  6. מזגו את תערובת הבראוניז לתוך התבנית המרופדת, הכניסו לתנור למשך 30-35 דקות. הוציאו, המתינו עד שעוגת הבראוניז תצטנן וחתכו אותה לקוביות.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.