מתכון הבראוניז המפתיע והבריא יהפוך לאחד הקינוחים הקבועים במטבח שלכם, הודות לקלות ההכנה שלו והטעם הנהדר.
אופן הכנת הבראוניז:
-
חממו מראש תנור לחום של 180° מעלות. התיזו על תבנית גדולה תרסיס שמן מונע הידבקות.
-
הכניסו למעבד מזון את כל רכיבי המתכון, פרט לשוקולד צ'יפס, ועבדו עד שהבלילה תהפוך לאחידה.
-
קפלו לתוך הבלילה את השוקולד צ'יפס, אבל שמרו מעט בצד. הבלילה תהיה צמיגית, לכן עליכם לוודא כי השבבים מפוזרים באופן שווה.
-
השתמשו בכף משומנת כדי ליצור מהבלילה עוגיות בגודל בינוני ולהעביר אותן אל התבנית. פזרו מעליהם את שארית שוקולד צ'יפס.
-
אפו את העוגיות בין 20 ל-25 דקות, או עד שקיסם נעוץ יצא מהן יבש. הבראוניז יהיו מוכנים גם אם הבצק נראה לא מוכן דיו, אחרת הם יהפכו ליבשים מאוד.
-
קררו את הבראוניז לאחר האפייה ופזרו מעליהם מעט מלח גס להוספת טוויסט מעניין.
מקור: דניאלה ברק