לפשטידת קיש יצא שם של מאכל עתיר שומן וקלוריות, אך מתכון הפשטידה שלפניכם הוא אחד הקלילים שתכינו. הטעם העשיר והמרקם הספוגי נשמרים, כך שתתענגו על כל ביס. את הפשטידה תוכלו לשדרג על ידי הוספת ירקות שונים שיעשו לכם את הארוחה לחגיגית במיוחד.
מקור תמונה:
femmesplus
אופן הכנת הקיש:
-
חממו את התנור לטמפרטורה של 210 מעלות ורפדו תבנית אפייה עגולה בקוטר 20 ס"מ בנייר אפייה.
-
בקערה גדולה ערבבו יחד קמח, ביצים, חלב, מלח ופלפל לתערובת אחת.
-
הוסיפו לקערה את הגבינה הצהובה וערבבו שוב.
-
שמנו את נייר האפייה בכף שמן זית ופזרו מעליו חצי מכמות עלי התרד הקצוצים.
-
פזרו גבינת עיזים על שכבת עלי התרד וכסו אותה ביתרת עלי התרד שבקערה.
-
צקו בעדינות את תערובת הביצים והכניסו את התבנית לתנור לאפייה של כ-35 דקות או עד שהקיש מזהיב וקיסם המוחדר למרכזו יוצא נקי.