header

מתכון לפשטידת קישואים וגבינה בקלי קלות

פשטידות הן אחד מסוגי המזון האהובים כמעט בכל גיל - המרקם הנימוח, גיוון המרכיבים והכי חשוב - הטעם הנהדר שמצליח לרגש כל פעם מחדש הופכים אותן לפופולריות כל כך. מתכון פשטידת הקישואים והגבינה שתלמדו להכין כעת ימלא את הבית בניחוחות נפלאים שיגרמו לכולם לבוא למטבח עוד לפני שתוציאו אותה מהתנור.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפשטידת קישואים וגבינה בקלי קלות מקור תמונה: dashkindom
רכיבים לפשטידה עם קישואים וגבינה:
קישוא - 400 גר' (מגורד ומסונן)
גבינה צהובה - 100 גר' (או כל גבינה קשה אחרת חתוכה לקוביות קטנות)
שמנת חמוצה - 100 גר'
סודה לשתייה - ½ כפית
בצל ירוק - לפי הטעם (קצוץ)
קמח - 150 גר'
שן שום - 1 (כתושה)
מלח - ½ כפית
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הפשטידה עם קישואים וגבינה:
  1. חממו תנור מראש ל-160 מעלות.
  2. ערבבו בקערה שמנת חמוצה עם סודה לשתייה והניחו בצד למנוחה של 5 דקות.
  3. לאחר 5 דקות, לקערה הוסיפו ביצים, מלח, פלפל שחור, שום כתוש וערבבו בעזרת מזלג. preperation מקור תמונה: dashkindom
  4. נפו או סננו את הקמח על-מנת לאווררו, הוסיפו אותו לתערובת בקערה וערבבו היטב. preperation מקור תמונה: dashkindom
  5. הוסיפו לתערובת את הקישואים, קוביות הגבינה והבצל ירוק הקצוץ וערבבו שוב. preperation מקור תמונה: dashkindom
  6. צקו לתבנית אינגלישקייק משומנת מעט. הכניסו את התבנית לתנור ל-40-50 דקות או עד להתייצבות הפשטידה והשחמתה.
  7. הוציאו את הפשטידה והניחו לה להתקרר מעט לפני החיתוך.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.