מתכון קיש הקישואים הבא הוא דרך נפלאה להפתיע את האורחים במנה נהדרת המשלבת בין בצק פריך לבין מילוי קישואים עדין ועשיר בטעמים.
מקור תמונה:
tasteofhome
אופן הכנת הקיש קישואים:
-
חממו את התנור מראש לטמפרטורה של 200 מעלות.
-
המיסו את החמאה במחבת על אש בינונית וטגנו את הקישואים עם הבצל עד שיזהיבו מעט. בסיום הטיגון הניחו אותם בקערה.
-
ערבבו בעזרת מזלג את 2 הביצים בקערה נפרדת, ולאחר מכן הוסיפו את התבלינים השונים, את חרדל הדיז'ון ואת תערובת הקישואים והבצל.
-
רדדו את הבצק הפריך והניחו אותו על תבנית אפייה משומנת קלות.
-
פזרו את הקישואים והבצל מעל הבצק שבתבנית, הוסיפו את גבינת המוצרלה המגורדת וצקו את התערובת של הביצים מעל הכל.
-
הכניסו לתנור ואפו כ-30 דקות לערך, עד שמרכז הקיש מתמצק ולא נוזלי.