header

מתכון לקיש פטריות ועלי רוקט במעטפת שקדים

עם הניחוחות הנפלאים שיתפשטו ברחבי הבית ויחד עם טעמיו הנהדרים, היו בטוחים שגם אלו שאינם רגישים לגלוטן ימהרו לבקש מכם את המתכון לקיש הפטריות ועלי הרוקט הבא. את טעמו של המילוי המועשר בגבינת עיזים, תשלימו עם מעטפת של בצק שקדים ביתי ופריך שיפתיע אתכם בקלות הרבה שבה תוכלו להכינו.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לקיש פטריות ועלי רוקט במעטפת שקדים מקור תמונה: cookieandkate
רכיבים לקיש ללא גלוטן:
אבקת שקדים - 2 כוסות (שקדים טחונים דק)
שיני שום - 3 (טחונות)
טימין - 1 כפית
מלח - 1 כפית (מחולקת)
פלפל שחור - ¼ כפית
שמן זית - 5 כפות (מחולקות)
מים - 1 כף
פטריות פורטובלו - 300 גר' (חתוכות גס)
עלי רוקט - 500 גר' (קצוצים)
חלב - ⅓ כוס
גבינת עיזים - 150 גר' (מפוררת)
אופן הכנת הקיש ללא גלוטן:
  1. חממו את התנור מראש על 200 מעלות.
  2. ליצירת הבצק, צקו בקערה גדולה שקדים, שום, טימין, ½ כפית מלח, פלפל, 2 כפות שמן זית ומים וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה. לאחר מכן, חממו 2 כפות שמן במחבת על אש גבוהה, רפדו אותה עם הבצק כך שהוא יכסה את כל שטח המחבת (כפי שניתן לראות בתמונה הבאה), והניחו לו להיטגן למשך כ-20 דקות או עד שיזהיב קלות. preperation מקור תמונה: cookieandkate
  3. להכנת המילוי, חממו במחבת את כף שמן הזית שנותרה על אש בינונית, ולאחר מכן הוסיפו לה את הפטריות ו-½ כפית מלח וערבבו עד להתרככותן. עתה, הוסיפו אל המחבת את עלי הרוקט, ערבבו למשך כדקה נוספת והעבירו את התערובת שנוצרה לקערה על מנת שתתקרר מעט.
  4. בקערה נוספת הקציפו יחד את הביצים, החלב וגבינת העיזים, ולאחר מכן הוסיפו את תערובת הפטריות ועלי הרוקט.
  5. צקו את המילוי אל בצק השקדים שבמחבת והכניסו לאפייה למשך 30 דקות. בתיאבון!
מקור: גילה ק.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.