מתכון פשוט וקל להכנת לחמניות ביס קטנות עם גבינת פרמז'ן - Pão de queijo היישר מהמטבח הברזילאי שילמד אתכם להכין מנה טעימה, אוורירית וללא גלוטן.
אופן הכנת הלחמניות גבינה:
-
הרתיחו את החלב והשמן במחבת, הוסיפו קורט מלח.
-
הוסיפו למחבת את כל הקמח בבת אחת. ערבבו מיד עד שנוצר בצק. כאשר כדור הבצק מתחיל להתרחק מקצוות המחבת, כבו את האש והניחו לבצק להתקרר.
-
הוסיפו את הביצה והגבינה, ולושו את הבצק עד שיגיע למרקם חלק.
-
בידיים משומנות, צרו מהבצק כדורים בקוטר של כ-2 סנטימטרים והניחו בתבנית אפייה משומנת ומקומחת.
-
אפו במשך כ-20 דקות בטמפ' של 180° מעלות. להגיש חם.
מקור: סיוון זיגלר