header

מתכון ללחמניות גבינה

בברזיל בהחלט יודעים להתחיל את הבוקר ברגל ימין, וזה לא פלא עם מנות טעימות כמו לחמניות הגבינה במתכון שלפניכם. את הבצק ללחמניות הענן הגבינתיות הללו תוכלו להכין ערב לפני שתאפו אותן, ובבוקר תוכלו לאכול תוך דקות ספורות מטעמים מלוחים ונפלאים.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון ללחמניות גבינה מקור תמונה: thekitchn
רכיבים ללחמניות גבינה:
חלב - ½ כוס
שמן צמחי - ¼ כוס
מלח - ½ כפית
קמח טפיוקה - 140 גר' (ניתן לרכוש בחנויות טבע)
ביצה - 1 (גדולה, טרופה)
גבינת פרמז'ן - ¾ כוס (מגורדת)
אופן הכנת הלחמניות גבינה:
  1. חממו תנור ל-200 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה.
  2. הכניסו שמן, חלב ומלח לסיר בינונית ועל להבה בינונית-גבוהה. ערבבו היטב והביאו את התערובת לרתיחה. הסירו ברגע שיתחילו להיווצר בועות בתערובת.
  3. הוסיפו לסיר עם תערובת החלב את קמח הטפיוקה וערבבו היטב לאיחוד של כל הרכיבים (הבצק יהיה גרגירי ובעל מרקם ג'לטיני בשלב הזה וכך הוא אמור להיות).
  4. הכניסו את הבצק לקערת מיקסר עם וו לישה והפעילו אותו במשך 3 דקות על מהירות בינונית, עד שהוא יהיה צונן למגע.
  5. הוסיפו לקערת המערבל את הביצה וערבלו עד שהיא תיטמע במלואה בבצק. preperation מקור תמונה: thekitchn
  6. הוסיפו לקערה את הגבינה והמשיכו לערבל. לאחר שהיא תתמזג עם הבצק, הפסיקו את פעולת המיקסר.
  7. הכינו קערה קטנה עם מים, טבלו בה את האצבעות וצרו כדורים מתערובת הבצק. הניחו אותם על נייר אפייה והכניסו לתנור. הנמיכו את הטמפרטורה מיד ל-170 מעלות ואפו את הכדורים במשך 15 דקות.
  8. סובבו את התבנית כך שהכדורים שהיו מאחור יהיו מקדימה והמשיכו לאפות במשך 10 דקות נוספות, או עד שהם יקבלו גוון חום-זהוב בחלקם התחתון וחלקם העליון יהיה סדוק קלות.
  9. הוציאו את התבנית מהתנור, צננו את הכדורים קלות והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.