header

מתכון קל לדייסת תפוחי עץ

לא רק שהדייסה הזו מזינה, נימוחה ומשביעה במיוחד, לתפוחים שבה יש גם יש יתרון בריאותי חשוב. במחקר שנערך על קבוצת משתתפים שאכלה פחות מתפוח ביום, לעומת קבוצת משתתפים שאכלה תפוח אחד או יותר, נמצא כי האחרונים היו בסיכון מופחת לחלות בסוגים שונים של סרטן. לכן המנה הזאת היא דרך נהדרת להתחיל כל בוקר עם מנה של בריאות וטעם מפנק!

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון קל לדייסת תפוחי עץ
רכיבים לדייסת תפוחי עץ:
שיבולת שועל - 50 גרם (לדייסה)
מיץ תפוחים - 200 מ"ל (ללא תוספת סוכר)
חלב - 100 מ"ל (דל שומן)
תפוח עץ - 1 (אדום, חתוך לקוביות בינוניות)
קינמון - קמצוץ (ועוד קצת לקישוט)
אופן הכנת הדייסת תפוחי עץ:
  1. הכניסו את כל המרכיבים לתוך סיר, חממו וערבבו עד רתיחה.
  2. הנמיכו את האש ובשלו למשך 5 דקות נוספות, תוך ערבוב לעיתים קרובות.
  3. הוסיפו את הדייסה לקערת הגשה ופזרו מעט קינמון מלמעלה.
מקור: נירה בן שושן
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.