header

מתכון לתה מאצ'ה עם חלב מוקצף

קפה לאטה הוא טעים ומעורר, אך לעתים אנו מעוניינים בקפאין שבמשקה, אלא רק בטעם הקפה. שדרגו את מתכון המשקה האהוב והחליפו את הקפה בתה מאצ'ה בריאותי עם חלב חם ומוקצף, כך שתוכלו ליהנות ממשקה חדש, טעים ובריא.

זמן הכנה: 1 דקות
כמות סועדים: 1
רמת קושי: קל
מתכון לתה מאצ'ה עם חלב מוקצף
רכיבים למאצ'ה לאטה:
מים - 30 מ"ל
חלב - 170 מ"ל (מוקצף)
אופן הכנת המאצ'ה לאטה:
  1. ערבבו את האבקה עם מים, והוסיפו מעל חלב מוקצף.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.