המתכון הבא אהוב על ילדי בזכות פרוסות תפוחי האדמה הפריכות שבעזרתן ניתן "למכור" להם את המנה כצ'יפס, אבל גם מבוגרים נהנים מהסלט הזה וממגוון הטעמים העשיר של עשבי התיבול. את המנה ניתן להגיש כמתאבן פריך לתחילת הארוחה או מנת צד מרעננת בתוספת בשרים ודגים.
המתכון הבא הוא דרך נפלאה להוסיף את הגזר הלבן לתפריט המשפחתי שלכם ולבשל אותו בצורה שמזכירה מאוד מאכלי פסטה אהובים. הגזר הלבן עשיר בוויטמין C, אשלגן, מגנזיום, סידן, חלבון וסיבים תזונתיים.
בעזרת פרוסות חציל בשריות ובריאות ניתן להכין בקלות חטיפוני פיצה המתאימים בדיוק לביס. החצילים מכילים כמות גדולה של נוגדי חמצון, השומרים על פעולתם התקינה של תאי הגוף.
אחרי שסיימנו להכין את המאכלים שהילדים אוהבים, הגיע הזמן לפנק את עצמינו. למנה הבאה יש מגוון טעמים עשיר ומראה נפלא שכל אורח שבא לביתי תמיד שמח לראות.
רוצים ללמד את ילדכם לאכול סוגים שונים של ירקות? המתכון הזה מושלם בשבילכם, כי ניתן להשתמש בו בסוגים שונים של ירקות ולהכין אין ספור שילובי טעמים ומנות מפתיעות מכל מה שיש לכם בבית. ניתן לשלב במנה עגבניות, חצילים, פלפלים וירקות דומים, במקום או בנוסף לירקות שבמתכון הבא. אז למדו את ילדכם כמה ירקות יכולים להיות טעימים ואיזו תוספת נפלאה הם לארוחת הבוקר (וגם בהמשך היום...), במתכון שהוא יוכל להכין יחד עמכם!
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: