אחרי שסיימנו להכין את המאכלים שהילדים אוהבים, הגיע הזמן לפנק את עצמינו. למנה הבאה יש מגוון טעמים עשיר ומראה נפלא שכל אורח שבא לביתי תמיד שמח לראות.
רכיבים לבטטה במילוי גבינה וזיתים:
אופן הכנת הבטטה במילוי גבינה וזיתים:
-
חממו מראש את התנור ל-200° מעלות ובינתיים נקו היטב את הבטטות, ונקבו אותם בעזרת מזלג מספר פעמים כדי לסייע בתהליך הבישול.
-
הניחו את הבטטות על תבנית אפייה על גבי נייר אלומיניום ומקמו אותה בחלקו האמצעי של התנור.
-
הבטטות צריכות להישאר בתנור למשך 45-60 דקות, תלוי בגודלן. הן יהיו מוכנות כאשר יהיה ניתן לחתוך אותן בקלות וללא מאמץ.
-
אחרי שהוצאתם את הבטטות מהתנור תנו להן להתקרר מעט והכינו את תערובות המילוי.
-
ערבבו בקערה את כל המרכיבים הנותרים, ניתן למעוך קלות את הגבינה שבחרתם או לפורר אותה קלות לגושים קטנים.
-
כשהבטטות התקררו במידה מספקת וניתן לגעת בהם ללא חשש, יש לחתוך אותן לאורך כך שיפתח "כיס" בתוכם ולהכניס לתוכו את הכמות הרצויה של תערובות המילוי ולהגיש,
מקור: שלומית כהן