פטריות השמפיניון טעימות ומספקות גם ללא כל תוספת, כך שיהיה לכם פשוט לדמיין עד כמה שהן נהדרות במילוי של פסטו עם עיטורי גבינת פרמז'ן, ופשוט עוד יותר להכין אותן.
אופן הכנת הפטריות הממולאות:
-
חממו את התנור מראש על 180 מעלות.
-
הסירו בעדינות את רגלי הפטרייה מהפטריות, ונקו את הפטריות היטב.
-
מלאו את הפטריות החלולות ברוטב פסטו והניחו קורט פירורי לחם מעל לרוטב הפסטו.
-
הכניסו את הפטריות לתנור למשך 15 דקות.
-
לבסוף, הוסיפו מעט גבינת פרמז'ן וצנוברים קלויים מעל לכל פטריה, והגישו אותן חמות.
מקור: דנה.ת