header

מתכון לעוגת גבינה עם שוקולד לבן ופיסטוק ללא אפייה

הפיסטוק האהוב מקבל טוויסט נפלא במתכון שלפניכם, ובמקום לתפקד כנשנוש מול הטלוויזיה, הוא הופך לחלק מרכזי בעוגת גבינה טעימה וממכרת במיוחד. העוגה הנפלאה הזו לא תדרוש אפייה כלל, אלא בסך הכל צינון במקרר שרק יגביר את הציפייה לטעום ממנה.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגת גבינה עם שוקולד לבן ופיסטוק ללא אפייה
רכיבים לבסיס ביסקוויטים:
חמאה - 150 גר' (ללא מלח, מומסת)
ביסקוויטים - 300 גר' (בטעם וניל )
רכיבים לשכבת גבינה:
גבינת שמנת - 400 גר'
שמנת מתוקה - 300 מ"ל (להקצפה)
אבקת סוכר - 75 גר'
שוקולד לבן - 300 גר' (מומס)
פיסטוקים - 100 גר' (קצוצים דק)
רכיבים לעיטור:
פיסטוקים - 25 גר' (קצוצים)
שוקולד חלב - 50 גר' (מומס)
אופן הכנת בסיס ביסקוויטים:
  1. הכניסו את הביסקוויטים למעבד מזון או בלנדר, והפעילו אותו עד לקבלת פירורים דקים.
  2. הוסיפו את החמאה המומסת וערבלו בפולסים עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. הכניסו את תערובת הביסקוויטים לתבנית עמוקה בקוטר 20 ס"מ ודחסו אותה עד שתצפה את תחתית התבנית.
אופן הכנת שכבת גבינה:
  1. המיסו את השוקולד הלבן במיקרוגל בפולסים של 30 שניות והניחו בצד לצינון קל עד לביצוע של יתר השלבים.
  2. בקערה גדולה, הקציפו יחד את גבינת השמנת והסוכר עד לקבלת תערובת חלקה, הוסיפו את השמנת המתוקה והמשיכו להקציף עד לקבלת גבעות רכות ויציבות. preperation מקור תמונה: Whipping Cream
  3. קפלו את תערובת הגבינה לתוך הקערה עם השוקולד הלבן המומס, הוסיפו את הפיסטוק הקצוץ, המשיכו לקפל וצקו את התערובת על תחתית הביסקוויטים והכניסו את התבנית למקרר למשך 5-6 שעות.
אופן הכנת העיטור:
  1. הוציאו את עוגת הגבינה מהמקרר, זלפו מעליה את השוקולד המומס ופזרו מעל את הפיסטוקים הקצוצים.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.