הפיסטוק האהוב מקבל טוויסט נפלא במתכון שלפניכם, ובמקום לתפקד כנשנוש מול הטלוויזיה, הוא הופך לחלק מרכזי בעוגת גבינה טעימה וממכרת במיוחד. העוגה הנפלאה הזו לא תדרוש אפייה כלל, אלא בסך הכל צינון במקרר שרק יגביר את הציפייה לטעום ממנה.
אופן הכנת בסיס ביסקוויטים:
-
הכניסו את הביסקוויטים למעבד מזון או בלנדר, והפעילו אותו עד לקבלת פירורים דקים.
-
הוסיפו את החמאה המומסת וערבלו בפולסים עד לקבלת תערובת אחידה.
-
הכניסו את תערובת הביסקוויטים לתבנית עמוקה בקוטר 20 ס"מ ודחסו אותה עד שתצפה את תחתית התבנית.
אופן הכנת שכבת גבינה:
-
המיסו את השוקולד הלבן במיקרוגל בפולסים של 30 שניות והניחו בצד לצינון קל עד לביצוע של יתר השלבים.
-
בקערה גדולה, הקציפו יחד את גבינת השמנת והסוכר עד לקבלת תערובת חלקה, הוסיפו את השמנת המתוקה והמשיכו להקציף עד לקבלת גבעות רכות ויציבות.
מקור תמונה:
Whipping Cream
-
קפלו את תערובת הגבינה לתוך הקערה עם השוקולד הלבן המומס, הוסיפו את הפיסטוק הקצוץ, המשיכו לקפל וצקו את התערובת על תחתית הביסקוויטים והכניסו את התבנית למקרר למשך 5-6 שעות.
אופן הכנת העיטור:
-
הוציאו את עוגת הגבינה מהמקרר, זלפו מעליה את השוקולד המומס ופזרו מעל את הפיסטוקים הקצוצים.