כשחג הגבינות מתקשט בעוגיות ושוקולד, אין קינוח חגיגי מזה! כיאה לקינוח שכבות, נציג את הוראות ההכנה שכבה אחר שכבה. קודם העוגיות, אחר כך עוגת הגבינה ומעל... גנאש השוקולד המענג!
מקור תמונה:
bakerella
אופן הכנת התחתית הפריכה:
-
ערבבו בקערה את העוגיות המפוררות והסוכר.
מקור תמונה:
bakerella
-
הוסיפו את החמאה, וערבבו עד לקבלת תערובת פירורים.
מקור תמונה:
bakerella
-
לחצו את הפירורים לתבנית מלבנית בגודל 35X25 ס"מ משומנת היטב, והדקו לתחתית.
אופן הכנת העוגת גבינה:
-
חממו תנור ל-160° מעלות.
-
בבלנדר, ערבבו סוכר, גבינת שמנת וקמח במהירות בינונית עד לקבלת קצף בהיר ותפוח.
-
הוסיפו ביצים (אחת בכל פעם), וערבבו בכל הוספה.
-
הוסיפו לבלילה גביע של שמנת חמוצה, כפית תמצית וניל וערבבו היטב.
-
צקו על הבצק ואפו במשך 45 דקות.
מקור תמונה:
bakerella
-
הוציאו מהתנור, והניחו לעוגת הגבינה להתקרר על השיש.
מקור: טל עזר