header

מתכון למאפה מלוח במילוי גבינות ועגבנייה

את כיסוני הבצק הממולאים בפלחי עגבנייה וגבינה אתם חייבים לנסות! קלות ההכנה והטעם הנפלא יהפכו את המתכון הפשוט והמענג הזה למנה הראשונה שתרצו להכין בכל סעודה או אירוח. הניחוח שיתפזר בחלל החדר יגרום גם לאדם השבע ביותר לטרוף כמה יחידות מבלי לשים לב.
זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למאפה מלוח במילוי גבינות ועגבנייה מקור תמונה: kn3
רכיבים לכריכים:
עגבניות - 5-6 (פרוסות בעובי של כ-1 ס"מ)
גבינת מוצרלה - 500 גרם (מגורדת)
עירית - חופן (קצוצה)
אופן הכנת הכריכים:
  1. הכינו את הבצק כפי שמתואר במתכון המצורף.
  2. לאחר התפחה, חלקו את הבצק לשני כדורים שווים. רדדו את שניהם לעובי וגודל אחידים ופרסו על משטח העבודה.
  3. הניחו פרוסות עגבניות על הבצק במרווחים של כ-2-3 ס"מ מסביב לכל פרוסה.
  4. פזרו מעל כל עגבנייה מעט גבינת מוצרלה ועירית. preperation מקור תמונה: kn3
  5. לאחר שסיימתם לפזר את העגבניות מעל הבצק וכבר לא נשאר מקום, קחו את הבצק המרודד השני והניחו מעל הבצק עם העגבניות. קרצו בעזרת כוס עם קוטר שמגדול מעט מגודל העגבנייה והניחו בתבנית מרופדת בנייר אפייה. preperation
  6. אם נשארו לכם עוד עגבניות ובצק שאספתם לאחר הקריצה, חיזרו על הפעולות הקודמות שוב (רידוד, עגבניות, גבינה וכדומה).
  7. הניחו להתפחה של כ-15-20 דקות והכניסו לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות למשך כ-25 דקות או עד לקבלת גוון זהוב חום. הוציאו והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.