על פי שפרה, כל מי שטעם את הבורקס האלה, שעשויים ממלאווח, שאל מיד כיצד להכין אותם וביקש את המתכון. ילדים אוהבים אותם וגם נהנים להכין אותם ומומלץ להיעזר בהם במהלך ההכנה.
למתכונים נוספים מהבלוג "במטבח עם שפרה"
מקור תמונה:
shifra-l
אופן הכנת המלית:
-
ערבבו היטב את כל מרכיבי המלית.
אופן הכנת הבורקס:
-
הוציאו את המלאווח מהקפאה, פזרו את עיגולי הבצק על משטח עבודה והכינו את המלית בזמן שהעלים יפשירו.
-
חלקו כל עיגול מלאווח ל-6 משולשים, שימו כף גדושה של מלית על כל משולש, גלגלו כמו קרואסון והניחו בתבנית. עשו זאת עם כל משולשי הבצק.
-
תוכלו לשמור את הבצק מכוסה במקרר או להניח נייר אפייה בין השכבות ולהקפיא במקפיא.
-
לפני ההגשה, חממו תנור ל-180 מעלות, מרחו כל בורקס בביצה, פזרו מעל שומשום ואפו למשך כ-30 דקות עד להזהבה.
מקור תמונה:
shifra-l
מקור: במטבח עם שפרה