אף אחד לא יוכל לעמוד בפני טעמה של המנה הבאה, המורכבת משכבות של תפוחי אדמה וביצים בתוספת שמנת ופירורי לחם. אם אתם מחפשים את המנה שתשלים לכם את הארוחה, הרוקוט קרומפלי יעשה זאת בצורה טעימה במיוחד.
מקור תמונה:
Danube66
אופן הכנת הרוקוט קרומפלי:
-
חממו את התנור ל-200° מעלות ושמנו תבנית גדולה ועמוקה עם חמאה.
-
חתכו את תפוחי האדמה והביצים לפרוסות שוות בגודלן, הניחו שכבה של תפוחי אדמה על תחתית התבנית, הניחו מעליה שכבה של פרוסות ביצים והמשיכו כך עד שהפרוסות תיגמרנה.
-
ערבבו שמנת מתוקה עם מלח ופלפל ומזגו אותה על התבנית.
-
פזרו את פירורי הלחם מעל שכבות תפוחי האדמה והביצים, זלפו מעל חמאה, הכניסו לתנור למשך 30 דקות והגישו חם.