header

מתכון למאפה תפוחי אדמה ושמנת - רוקוט קרומפלי

אף אחד לא יוכל לעמוד בפני טעמה של המנה הבאה, המורכבת משכבות של תפוחי אדמה וביצים בתוספת שמנת ופירורי לחם. אם אתם מחפשים את המנה שתשלים לכם את הארוחה, הרוקוט קרומפלי יעשה זאת בצורה טעימה במיוחד. 

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למאפה תפוחי אדמה ושמנת - רוקוט קרומפלי מקור תמונה: Danube66
רכיבים לרוקוט קרומפלי:
תפוחי אדמה - 1 קג' (מבושלים, קלופים)
חמאה - 4 כפות (מומסת + מעט לשימון)
ביצים - 8 (מבושלות)
שמנת מתוקה - 500 מ"ל
פירורי לחם - ½ כוס
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הרוקוט קרומפלי:
  1. חממו את התנור ל-200° מעלות ושמנו תבנית גדולה ועמוקה עם חמאה.
  2. חתכו את תפוחי האדמה והביצים לפרוסות שוות בגודלן, הניחו שכבה של תפוחי אדמה על תחתית התבנית, הניחו מעליה שכבה של פרוסות ביצים והמשיכו כך עד שהפרוסות תיגמרנה. preperation
  3. ערבבו שמנת מתוקה עם מלח ופלפל ומזגו אותה על התבנית.
  4. פזרו את פירורי הלחם מעל שכבות תפוחי האדמה והביצים, זלפו מעל חמאה, הכניסו לתנור למשך 30 דקות והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.