חג השבועות הוא הזדמנות נהדרת ליהנות מארוחות מפנקות עם האנשים שאנחנו הכי אוהבים, אשר רובן הגדול מתרכז במוצרי חלב ולכן לפעמים קצת קשה לנו לגוון או להפתיע את הסועדים. אם גם השנה אתם מתלבטים בין פשטידה כזו או אחרת, הגיע הזמן שתכירו את הגרסה האקסטרה גבינתית והנהדרת של החצ'פורי הגיאורגי המסורתי: מאפה אצ'רולי חצ'פורי. מדובר למעשה בקערה או סירה מבצק מיוחד, שמלאה בגבינות משובחות ומוגשת עם חמאה רכה ומפנקת. רק המראה של המנה הזאת על השולחן כבר יגרור תגובות נלהבות מכל אחד, ואחרי שטועמים ממנה אי אפשר שלא לחייך בשמחה. אז למה אתם מחכים? לבשו את הסינר, התחילו לאפות ושיהיה לכם בתיאבון וחג שמח!