header

מתכון לבורקיטס במילוי תרד וגבינה

אם מתחשק לכם לאכול מנה מלוחה, טעימה ומנחמת, מתכון הבורקיטס במילוי תרד וגבינה שלפניכם הוא הפתרון עבורכם. הבצק הפריך והמילוי המושלם הם ממש חגיגה לחך, והריח הנהדר שיתפזר ברחבי הבית יעורר לכם את בלוטות הטעם. אז למה אתם מחכים? היכנסו אל המטבח והכינו את המתכון למנה המושלמת ששווה כל מאמץ.
זמן הכנה: 40 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לבורקיטס במילוי תרד וגבינה מקור תמונה: bendichasmanos
רכיבים לבצק:
מים - 4 כוסות
שמרים יבשים - 1 כפית
סוכר - 1 כפית
קמח לבן - כ-8 כוסות
מלח - 1 כפית
שמן - ¼ כוס (לשימון המגש בלבד)
רכיבים למלית תרד וגבינות:
תרד - ½2 ק"ג (טרי, שטוף, מיובש וקצוץ גס)
מלח - 1 כפית
גבינה צפתית - 3-4 כוסות (מגורדת)
אופן הכנת הבצק:
  1. הכניסו אל קערת המיקסר 4 כוסות מים, שמרים יבשים, סוכר ו-1 כוס קמח, הפעילו עם וו לישה במשך כ-2-3 דקות.
  2. כעת הוסיפו את המלח ואת הקמח, כאשר הוספת הקמח נעשית כוס אחת אחרי השנייה עם הפסקות קצרות המניחות לקמח להיבלע בבצק. אם הבצק דביק מדי הוסיפו מעט קמח לפי הצורך ואם הוא קשה או מתפורר, הוסיפו מעט מים לפי הצורך.
  3. לאחר שנוצר בצק חלק וגמיש, כסו והניחו אותו במקום חמים כ-20 דקות עד שיתפח מעט.
  4. בינתיים הכינו את המלית של הבורקיטס.
  5. לאחר זמן המנוחה של הבצק והכנת המלית, שמנו תבנית גדולה ב-¼ כוס שמן והניחו את הבצק שלכם על משטח עבודה נקי.
  6. שמנו מעט את הידיים על ידי טבילה קצרה בתבנית המשומנת, וצרו מהבצק כדורים שווים בגודל כדור טניס. הניחו כל כדור שאתם מכינים בתבנית המשומנת וסדרו אותם בשורה כך שהראשון שהכנתם יהיה הראשון שתמלאו בגמר הכנת הכדורים.
  7. לאחר שהכנתם כדורים מכל הבצק, קחו את הכדור הראשון שהכנתם ורדדו אותו על משטח העבודה לבצק דק וכמעט שקוף בגודל 25X20 ס"מ לערך.
  8. כעת, קחו חופן מהמלית והניחו תלולית לאורך מרכז הבצק כאשר אתם משאירים כ-3 ס"מ מכל צד ללא מלית.
  9. צרו "נחש" מהבצק על ידי העברת שולי הבצק מהחלק התחתון אל מעל לתלולית המלית וגלגלו את הבצק עם המלית אל עבר החלק העליון של הבצק המרודד.
  10. את נחש הבצק שנוצר גלגלו למעיין שבלול והניחו על תבנית מרופדת בנייר אפייה. כעת עשו כך עם כל כדורי הבצק והמלית.
  11. לאפיית הבורקסים עליכם לחמם את התנור לטמפרטורה של 180 מעלות ולאפות כ-30 דקות או עד להזהבה.
  12. אם אתם לא מעוניינים לאפות את כל הכמות שנוצרה, תוכלו להקפיא עד לשימוש.
אופן הכנת המלית תרד וגבינות:
  1. הכניסו לקערה את כל מרכבי המלית, ערבבו היטב והניחו את הקערה בצד.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.