מחפשים מנת פתיחה או מנת צד שאפשר להגיש לשולחן, או סתם כזו שאפשר לנשנש באמצע היום ובשביל הכיף? יש לנו מתכון קל ופשוט להכנת לחם פסטו, אותו אפשר להגיש גם לצד פסטה, מרקים וסלטים. אתם תשדרגו ככה בגט רגיל באופן מקורי ויוצא מן הכלל, ותוכלו ליהנות פשוט מהטעם של הפסטו בכל ארוחה או שעה ביום. אם אתם רוצים להשקיע ולקבל בתמורה טעם ביתי מיוחד וטרי, הכינו את הבגט והפסטו בעצמכם בעזרת המתכונים שברכיבי המתכון. שיהיה בתאבון!
אופן הכנת לחם פסטו:
-
חממו את התנור מראש ל-200 מעלות והניחו נייר אפייה על תבנית אפייה.
-
חתכו את הבגט לאורך ל-2 חצאים, והניחו בצד.
-
בקערה גדולה, ערבבו היטב יחדיו את החמאה המרוככת, פסטו, פרמז'ן ושום. השתמשו במזלג כדי למעוך את החמאה כך שתשתלב עם שאר הרכיבים.
-
הברישו (או השתמשו בכף למריחה) את הפסטו על החלק הפנימי של חצאי הבגט , והניחו על תבנית האפייה.
-
אפו על חום של 200 מעלות למשך 12-15 דקות, עד שהבגט מתחיל להזהיב בקצותיו.
-
חתכו את הבגט לחתיכות, פזרו מעט מלח מעל לכל חתיכה והגישו.