header

מתכון קל לרוטב פסטו

רוטב הפסטו האיטלקי יכול להוות בסיס לרטבי פסטה מעולים, או כתוספת לכריכי בשר מושלמים.

זמן הכנה: 4 דקות
רמת קושי: קל
מתכון קל לרוטב פסטו
רכיבים לפסטו:
עלי בזיליקום - 2 כוסות (טרי)
צנוברים - ¼ כוס
שמן זית - ⅔ כוס
גבינת פרמז'ן - ½ כוס (או פקורינו, מגוררת)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הפסטו:
  1. רסקו במעבד מזון את עלי הבזיליקום, השום והצנוברים, עד ליצירת תערובת קצוצה גס.
  2. הוסיפו 1/2 כוס שמן ורסקו עד ליצירת מרקם חלק. תבלו במלח ופלפל.
  3. במידה ואתם משתמשים ברוטב מיד, הוסיפו את שארית שמן הזית וערבבו אותו לתוך הרוטב יחד עם הגבינה.
  4. במידה ואתם רוצים לשמור את הרוטב, זלפו מעליו את שארית השמן והקפיאו. הרוטב יכול להישאר במקפיא עד 3 חודשים.
מקור: נעמי בלוך
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.