header

מתכון לרוטב אלף האיים ביתי

 

רוטב אלף האיים המפורסם הופך כל סלט לחווייה של ממש.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לרוטב אלף האיים ביתי
רכיבים לרוטב אלף האיים:
מיונז - ½ כוס (ניתן להשתמש במיונז ביתי)
קטשופ - 2 כפות (הקטשופ הביתי מומלץ!)
חזרת - 2 כפות
בצל - 2 כפיות (קצוץ דק)
שום - ¼ כפית (קצוץ דק)
חומץ לבן - 1 כפית
מלח - קורט
רוטב טבסקו - 2-3 טיפות (לא חובה)
אופן הכנת הרוטב אלף האיים:
  1. ערבבו את כל המרכיבים בקערה עד ליצירת תערובת אחידה.
  2. קררו את הרוטב במשך שעה לפחות, כדי שכל הטעמים ישתלבו.
  3. הרוטב יישאר טרי במשך 3-4 ימים.
מקור: נעמי בלוך
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.