סלט המטבוחה הוא סוג של מטבל עגבניות חריף בבישול ארוך, והוא יכול לשמש גם כבסיס למאכלים רבים כגון: שקשוקה, רוטב לפסטה, רוטב לדגים או בשר. את המטבוחה שתכינו בעזרת המתכון שלפניכם תוכלו לאחסן בקירור עד שבוע ימים, אבל קשה לנו להאמין שהסלט ישרוד עד אז.
מקור תמונה:
yourjstory
אופן הכנת הסלט מטבוחה:
-
הכניסו לסיר בינוני עגבניות, שום וסוכר. בשלו על חום נמוך במשך 10 דקות.
-
הוסיפו לסיר את שאר הרכיבים, ערבבו היטב, הנמיכו את הטמפרטורה לחום בינוני-נמוך ובשלו במשך כשעה וחצי תוך ערבוב מידי פעם שלא ידבק לתחתית.
-
צננו והגישו או אחסנו במקרר.