header

מתכון לסלט מטבוחה פיקנטי

סלט המטבוחה הוא סוג של מטבל עגבניות חריף בבישול ארוך, והוא יכול לשמש גם כבסיס למאכלים רבים כגון: שקשוקה, רוטב לפסטה, רוטב לדגים או בשר. את המטבוחה שתכינו בעזרת המתכון שלפניכם תוכלו לאחסן בקירור עד שבוע ימים, אבל קשה לנו להאמין שהסלט ישרוד עד אז.

זמן הכנה: 20 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט מטבוחה פיקנטי מקור תמונה: yourjstory
רכיבים לסלט מטבוחה:
עגבניות - 8 (קלופות)
פלפלים ירוקים חריפים - 1-2 (בהתאם לרמת החריפות שתרצו)
שיני שום - 4 (פרוסים)
מלח - 1 כפית
פפריקה - 1 כף
שמן זית - 4 כפות
סוכר - 1 כף
אופן הכנת הסלט מטבוחה:
  1. הכניסו לסיר בינוני עגבניות, שום וסוכר. בשלו על חום נמוך במשך 10 דקות.
  2. הוסיפו לסיר את שאר הרכיבים, ערבבו היטב, הנמיכו את הטמפרטורה לחום בינוני-נמוך ובשלו במשך כשעה וחצי תוך ערבוב מידי פעם שלא ידבק לתחתית.
  3. צננו והגישו או אחסנו במקרר.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.