header

מתכון לסלט אננס ומלפפונים בתיבול ליים חמצמץ

יש משהו בקיץ שמעלה בנו געגועים לטעמים מיוחדים שמזכירים חופשות מדהימות שהיינו בהם, ובמהלך הזמן הזה מתעוררים חשקים לפירות טרופיים שיצננו את הטמפרטורות ויעלו אצלנו את מפלס האושר. בעזרת המתכון הבא, תוכלו "לצאת" לטיול קצר בתאילנד וליהנות מטעמו העדין של סלט האננס והליים החמצמץ הזה שיעלה לכם זיכרונות נעימים.
זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט אננס ומלפפונים בתיבול ליים חמצמץ מקור תמונה: momontimeout
רכיבים ללסלט אננס:
אננס - 1 (קלוף וחתוך לקוביות - ניתן להשתמש בקופסת שימורים)
מלפפון - 1 (בינוני, חתוך לקוביות בינוניות)
גרידת לימון - מ-2 לימונים
מיץ לימון - מ-2 לימונים
כוסברה - 1 כוס (קצוצה גס)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הלסלט אננס:
  1. הכניסו את כל רכיבי הסלט לקערה בינונית, למעט המלח והפלפל, וערבבו היטב.
  2. תבלו במלח ופלפל לפי טעמכם.
  3. הגישו מיד או צננו עד להגשה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.