header

מתכון לסלט לפת ודלעת בשילוב פקאנים וחמוציות

סלט או ממתק? כבר לא צריך לבחור! הכירו את המתכון לסלט לפת, דלעת ופיצוחים עם תיבול מתקתק שיעלה לכם חיוך גדול על השפתיים לאורך כל היום.
זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לסלט לפת ודלעת בשילוב פקאנים וחמוציות מקור תמונה: paleoleap
רכיבים לסלט לפת:
קינמון - 1 כפית (טחון)
הל - קמצוץ
אגוז מוסקט - ¼ כפית
שמן זית - 2 כפות
דלורית - 1 (קלופה וחתוכה לקוביות קטנות עד בינוניות)
לפת - 1 (קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות קטנות)
חמוציות - 1 כוס (טריות או מיובשות)
אגוזי פקאן - 1 כוס (קצוצים גס)
פטרוזיליה - חופן (לקישוט)
אופן הכנת הסלט לפת:
  1. חממו תנור לחום של 200 מעלות ושמנו תבנית אפייה בגודל 25X35 ס"מ.
  2. בקערה גדולה ערבבו את התבלינים עם שמן הזית.
  3. הכניסו את הדלורית והלפת אל תוך הקערה וערבבו היטב כך שכל הירקות יהיו מצופים היטב בתערובת השמן והתבלינים.
  4. העבירו את תכולת הקערה אל תבנית האפייה והכניסו לתנור למשך 25-30 דקות עד שהלפת מתרככת.
  5. הוציאו מהתנור ופזרו את החמוציות ואגוזי הפקאן.
  6. החזירו לתנור לעוד 15 דקות אפייה, הוציאו מהתנור ופזרו מעט פטרוזיליה. הגישו חם או קר לבחירתכם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.