סלט או ממתק? כבר לא צריך לבחור! הכירו את המתכון לסלט לפת, דלעת ופיצוחים עם תיבול מתקתק שיעלה לכם חיוך גדול על השפתיים לאורך כל היום.
מקור תמונה:
paleoleap
אופן הכנת הסלט לפת:
-
חממו תנור לחום של 200 מעלות ושמנו תבנית אפייה בגודל 25X35 ס"מ.
-
בקערה גדולה ערבבו את התבלינים עם שמן הזית.
-
הכניסו את הדלורית והלפת אל תוך הקערה וערבבו היטב כך שכל הירקות יהיו מצופים היטב בתערובת השמן והתבלינים.
-
העבירו את תכולת הקערה אל תבנית האפייה והכניסו לתנור למשך 25-30 דקות עד שהלפת מתרככת.
-
הוציאו מהתנור ופזרו את החמוציות ואגוזי הפקאן.
-
החזירו לתנור לעוד 15 דקות אפייה, הוציאו מהתנור ופזרו מעט פטרוזיליה. הגישו חם או קר לבחירתכם.