header

מתכון לסלט קינואה עם צנוברים ולימון

קשה שלא להחמיא לקינואה, שיחד עם מגוון הרכיבים התזונתיים הקיימים בה היא גם משתלבת נפלא כמעט בכל מנה. בין היתר הקינואה מהווה מקור טוב לסידן, כשב-100 גרם ניתן למצוא כ-60 מ"ג סידן. אז למדו כיצד להכין את סלט הקינואה החמצמץ הבא כתוספת נפלאה לכל ארוחה.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט קינואה עם צנוברים ולימון מקור תמונה: allrecipes
רכיבים לסלט קינואה:
צנוברים - ¼ כוס
קינואה - 1 כוס
מים - 2 כוסות (עם מעט מלח)
מיץ לימון - ¼ כוס (סחוט טרי)
סלרי - 2 גבעולים (קצוצים דק)
בצל סגול - ¼ בצל (קצוץ דק)
פלפל קאיין - ¼ כפית
כמון - ½ כפית
פטרוזיליה - 1 צרור (טרייה וקצוצה דק)
אופן הכנת הסלט קינואה:
  1. קלו את הצנוברים על מחבת ללא שמן למשך כ-5 דקות עד שייצרבו קלות.
  2. בשלו את הקינואה על אש גבוהה עם 2 כוסות מי המלח, וכשהמים מגיעים לרתיחה, הנמיכו את עוצמת הלהבה לבינונית עד לספיחתם המלאה של הנוזלים.
  3. העבירו את הקינואה לקערת הגשה, הוסיפו לה את הצנוברים, מיץ הלימון, הסלרי, הבצל הסגול, פלפל הקאיין, הכמון והפטרוזיליה, ערבבו והגישו. בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.