header

מתכון לגזר כבוש

גזר כבוש יכול לשמש כחטיף נפלא לנשנוש בין הארוחות או כתוספת לארוחה, והוא יעזור לכם להשיג את כל היתרונות שמשויכים למזונות המותססים, כמו שיפור תהליכי העיכול וקצב חילוף החומרים, יחד עם ספיגת מינרלים יעילה יותר והגנה מפני חיידקי מעיים מזיקים.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לגזר כבוש מקור תמונה: jules
רכיבים לגזר כבוש:
גזר - 1 קג' (קלופים וחתוכים לרצועות באורך 7 ס"מ)
מים - 3 כוסות (מסוננים)
מלח - 2 כפיות
שיני שום - 3 (קצוצים דק)
אופן הכנת הגזר כבוש:
  1. המיסו את המלח בתוך המים המסוננים.
  2. שטפו את הגזרים היטב והכניסו אותם לצנצנת יחד עם השום הקצוץ.
  3. צקו את מי המלח לתוך הצנצנת עד למעלה, סיגרו את המכסה והניחו על הדלפק למשך 48 שעות לכל הפחות. לאחר מכן העבירו לדלת המקרר להמשך תסיסה איטית, אשר במהלכה תוכלו לאכול מהגזר.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.