גזר כבוש יכול לשמש כחטיף נפלא לנשנוש בין הארוחות או כתוספת לארוחה, והוא יעזור לכם להשיג את כל היתרונות שמשויכים למזונות המותססים, כמו שיפור תהליכי העיכול וקצב חילוף החומרים, יחד עם ספיגת מינרלים יעילה יותר והגנה מפני חיידקי מעיים מזיקים.
מקור תמונה:
jules
אופן הכנת הגזר כבוש:
-
המיסו את המלח בתוך המים המסוננים.
-
שטפו את הגזרים היטב והכניסו אותם לצנצנת יחד עם השום הקצוץ.
-
צקו את מי המלח לתוך הצנצנת עד למעלה, סיגרו את המכסה והניחו על הדלפק למשך 48 שעות לכל הפחות. לאחר מכן העבירו לדלת המקרר להמשך תסיסה איטית, אשר במהלכה תוכלו לאכול מהגזר.