header

מתכון לפלפלים אדומים קלויים

אחרי שתבינו למה כדאי לאכול פלפלים אדומים, אתם פשוט תרוצו להכין את המתכון הטעים והמדהים הזה. הפלפלים האדומים עשירים בנוגדי חמצון, בטא קרוטן ואלפא קרוטן למניעת סרטן, ויטמין A וויטמין C. כמו כן עוזרים לגוף לשרוף קלוריות, וזה רק חלק קטן שהירק הנפלא הזה עושה.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפלפלים אדומים קלויים  מקור תמונה: huffingtonpost
רכיבים לפלפלים קלויים:
פלפלים אדומים - 4 (גדולים)
חומץ בלסמי - ¼ כוס
שמן זית - ¾ כוס
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הפלפלים קלויים:
  1. קלו את הפלפלים על אש קטנה או בתנור ב-200° מעלות צלזיוס, עד שהם מתרככים.
  2. הניחו להם להתאדות כ-15 דקות ואז קלפו ופירסו אותם לרצועות שמנות.
  3. תבלו בחומץ בלסמי, שמן זית, מלח ופלפל.
  4. קשטו עם אורגנו טרי והגישו.
מקור: רונית שפר
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.