אחרי שתבינו למה כדאי לאכול פלפלים אדומים, אתם פשוט תרוצו להכין את המתכון הטעים והמדהים הזה. הפלפלים האדומים עשירים בנוגדי חמצון, בטא קרוטן ואלפא קרוטן למניעת סרטן, ויטמין A וויטמין C. כמו כן עוזרים לגוף לשרוף קלוריות, וזה רק חלק קטן שהירק הנפלא הזה עושה.
מקור תמונה:
huffingtonpost
אופן הכנת הפלפלים קלויים:
-
קלו את הפלפלים על אש קטנה או בתנור ב-200° מעלות צלזיוס, עד שהם מתרככים.
-
הניחו להם להתאדות כ-15 דקות ואז קלפו ופירסו אותם לרצועות שמנות.
-
תבלו בחומץ בלסמי, שמן זית, מלח ופלפל.
-
קשטו עם אורגנו טרי והגישו.
מקור: רונית שפר