header

פאנקייק קימצ'י קוריאני

קשה לדמיין שילוב של ארוחת הבוקר הידועה פאנקייק עם החמוצים המסורתיים האסייתים – קימצ'י. ובכל זאת, המתכון הבא מצליח לקחת את הטוב שבשתי העולמות ולייצר מנה לא צפויה וטעימה במיוחד. זמן ההכנה הוא קצר מאוד, ובסופו תקבלו פאנקייק מענג שככל הנראה לא יצא לכם לטעום כמותו מעולם.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
פאנקייק קימצ'י קוריאני מקור תמונה: tasty.co
רכיבים לפאנקייק קימצ'י:
בצל ירוק - 1 (קצוץ)
קמח - 125 גרם
קורנפלור - 1 כף
אבקת אפייה - ½ כפית
מלח גס - ½ כפית
סוכר - ¼ כפית
אבקת צ'ילי קוריאני - 1 כף (להשיג בחנויות המתמחות)
מים קרים - ½ כוס (120 מ"ל)
נוזל מהקימצ'י - ½ כוס (120 מ"ל)
שמן צמחי - 4 כפות
אופן הכנת פאנקייק קימצ'י:
  1. ערבבו בקערה בינונית את כל הרכיבים למעט השמן; הקימצ'י, הבצל הירוק, הקמח, הקורנפלור, אבקת האפייה, המלח, הסוכר, הצ'ילי הקוריאני, המים, מי הקימצ'י וחומץ האורז – וערבבו היטב.
  2. חממו כף אחת של שמן במחבת נונסטיק על אש בינונית-גבוהה וחכו עד שהשמן יהיה על סף רתיחה.
  3. העבירו חצי מהבלילה למחבת, וטגנו עד שהתחתית נהיית פריכה ומקבלת צבע שחום-זהוב – 3-5 דקות.
  4. הפכו את הפאנקייק, זלפו על המחבת עוד כף של שמן והרימו מעט את הפאנקייק כדי שהשמן יזלוג תחתיו. טגנו שוב על הצד הזה למשך 3-5 דקות.
  5. הפכו את הפאנקייק, טגנו למשך דקה נוספת, העבירו לצלחת והמשיכו עם הפאנקייק השני. הגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.