קשה לדמיין שילוב של ארוחת הבוקר הידועה פאנקייק עם החמוצים המסורתיים האסייתים – קימצ'י. ובכל זאת, המתכון הבא מצליח לקחת את הטוב שבשתי העולמות ולייצר מנה לא צפויה וטעימה במיוחד. זמן ההכנה הוא קצר מאוד, ובסופו תקבלו פאנקייק מענג שככל הנראה לא יצא לכם לטעום כמותו מעולם.
מקור תמונה:
tasty.co
אופן הכנת פאנקייק קימצ'י:
-
ערבבו בקערה בינונית את כל הרכיבים למעט השמן; הקימצ'י, הבצל הירוק, הקמח, הקורנפלור, אבקת האפייה, המלח, הסוכר, הצ'ילי הקוריאני, המים, מי הקימצ'י וחומץ האורז – וערבבו היטב.
-
חממו כף אחת של שמן במחבת נונסטיק על אש בינונית-גבוהה וחכו עד שהשמן יהיה על סף רתיחה.
-
העבירו חצי מהבלילה למחבת, וטגנו עד שהתחתית נהיית פריכה ומקבלת צבע שחום-זהוב – 3-5 דקות.
-
הפכו את הפאנקייק, זלפו על המחבת עוד כף של שמן והרימו מעט את הפאנקייק כדי שהשמן יזלוג תחתיו. טגנו שוב על הצד הזה למשך 3-5 דקות.
-
הפכו את הפאנקייק, טגנו למשך דקה נוספת, העבירו לצלחת והמשיכו עם הפאנקייק השני. הגישו חם.