header

מתכון לסלרי בכבישה עדינה

אם נשאר לכם כרפס במקרר מפסח ואתם לא יודעים מה לעשות איתו, מתכון הסלרי המוחמץ הזה יכול להיות פיתרון מצויין עבורכם. לאחר שתטעמו את התוצר הסופי תמשיכו לקנות סלרי לא רק בפסח!

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלרי בכבישה עדינה
רכיבים לסלרי:
סלרי - 1 (צרור גבעולים)
שיני שום - 2 (כתושות)
בצל - ¼ (לבן, פרוס)
שמיר - חופן (עלים טריים)
מי מלח - לפי הטעם
אופן הכנת הסלרי:
  1. חיתכו את גבעולי הסלרי בהתאם לגודל הצנצנת שלכם וסדרו אותם בתוכה במאונך.
  2. ערבבו את השמיר, הבצל והשום בקערה, והכניסו אותם בין גבעולי הסלרי שבצנצנת.
  3. מלאו את הצנצנת במי מלח על פי מידת המליחות הרצויה לכם. הקפידו לא למלא אותה במלואה.
  4. סגרו את הצנצנת ולאחר שבוע אחסון בטמפרטורת החדר הסלרי מוכן לאכילה ויש להעביר אותו למקרר.
מקור: רוני אביבי
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.