אם נשאר לכם כרפס במקרר מפסח ואתם לא יודעים מה לעשות איתו, מתכון הסלרי המוחמץ הזה יכול להיות פיתרון מצויין עבורכם. לאחר שתטעמו את התוצר הסופי תמשיכו לקנות סלרי לא רק בפסח!
אופן הכנת הסלרי:
-
חיתכו את גבעולי הסלרי בהתאם לגודל הצנצנת שלכם וסדרו אותם בתוכה במאונך.
-
ערבבו את השמיר, הבצל והשום בקערה, והכניסו אותם בין גבעולי הסלרי שבצנצנת.
-
מלאו את הצנצנת במי מלח על פי מידת המליחות הרצויה לכם. הקפידו לא למלא אותה במלואה.
-
סגרו את הצנצנת ולאחר שבוע אחסון בטמפרטורת החדר הסלרי מוכן לאכילה ויש להעביר אותו למקרר.
מקור: רוני אביבי