אם אתם שואלים למה כדאי להכין את המתכון לסלט הקינואה המעולה הזה, כדאי שתדעו שלקינואה יש את כל התכונות של מזון על. יש בה את כל חומצות האמינו החיוניות, היא דלה בפחמימות ועשירה בחלבונים, סיבים תזונתיים, ויטמינים מקבוצת B ומינרלים. קינואה מסייעת להגנה על מערכת הלב.
מקור תמונה:
huffingtonpost
אופן הכנת הסלט קינואה:
-
הרתיחו מים עם ½ כפית מלח בסיר בינוני.
-
הוסיפו את הקינואה והביאו לרתיחה.
-
כסו את הסיר ובשלו עד שהמים יספגו (15-20 דקות).
-
הניחו לקינואה להתקרר כ-10 דקות.
-
בינתיים, ערבבו מיץ לימון, שמן, שום, מלח, ¼ כפית מלח ופלפל בקערה גדולה.
-
הוסיפו את הקינואה המקוררת, הטופו, הפלפל, העגבניות, המלפפון, הפטרוזיליה והנענע וערבבו.
מקור: רונית שפר