header

מתכון לפירות מיובשים

כשהפירות כבר הופכים לבשלים ורכים מדי ואף אחד לא הולל לגעת בהם יותר. תוכלו להעזר במתכון שלפניכם ולהכין פירות יבשים משלכם, עם טעמים שאי אפשר לקנות בחנות!

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפירות מיובשים
רכיבים לפירות המיובשים:
תפוחים - 500 גר' (בשלים, פרוסים לפרוסות או כל פרי אחר לבחירתכם)
מיץ לימון - מעט (אפשר להשתמש גם במיץ תפוזים)
אופן הכנת הפירות המיובשים:
  1. חממו מראש תנור לחום נמוך, עד 60° מעלות.
  2. אם אתם לא מייבשים פירות הדר, טבלו את הפירות במיץ הלימון כדי למנוע מהם להשחים יתר על המידה.
  3. סדרו את פרוסות הפירות על תבנית עם נייר אפייה, והכניסו לתנור.
  4. השאירו את הפירות בתנור למשך 6-12 שעות, עד שהם מגיעים למרקם הרצוי.
מקור: שושנה מאיר
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.