כשהפירות כבר הופכים לבשלים ורכים מדי ואף אחד לא הולל לגעת בהם יותר. תוכלו להעזר במתכון שלפניכם ולהכין פירות יבשים משלכם, עם טעמים שאי אפשר לקנות בחנות!
אופן הכנת הפירות המיובשים:
-
חממו מראש תנור לחום נמוך, עד 60° מעלות.
-
אם אתם לא מייבשים פירות הדר, טבלו את הפירות במיץ הלימון כדי למנוע מהם להשחים יתר על המידה.
-
סדרו את פרוסות הפירות על תבנית עם נייר אפייה, והכניסו לתנור.
-
השאירו את הפירות בתנור למשך 6-12 שעות, עד שהם מגיעים למרקם הרצוי.
מקור: שושנה מאיר