header

מתכון לקרטיב היביסקוס ואבטיח

כאשר חם בחוץ והטמפרטורות רק עולות, אין כמו קרטיב טעים וקפוא שיעזור לנו לצנן קצת את הגוף, ואם כבר אוכלים פינוק מתוק שכזה, כדאי שיהיו בו רכיבים בריאים ובעלי יתרונות שמסייעים לגוף כמו שיש במתכון המיוחד הזה. בזכות היביסקוס ואבטיח הקרטיב שלפניכם מתאים לסובלים מלחץ דם גבוה, שהרכיבים שבו עוזרים בהפחתת לחץ הדם. אז שיהיה לכולנו קיץ מתוק ובריא!
זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לקרטיב היביסקוס ואבטיח מקור תמונה: popsugar
רכיבים לקרטיב:
מים - ¾ כוס
פרחי היביסקוס מיובשים - 2 כפות (ניתן לקנות בבתי הטבע)
ג'ינג'ר - ½2 ס"מ (קלוף ומגורד)
דבש - ¼ כוס
עלי נענע - ¼ כוס (טריים או בזיליקום)
אבטיח - 4-5 כוסות (טרי חתוך לקוביות)
מיץ לימון - מ-1 לימון
אופן הכנת הקרטיב:
  1. הרתיחו מים בסיר מעל להבה בינונית-גבוהה והסירו מהאש. הוסיפו למים הרותחים פרחי היביסקוס מיובשים, ג'ינג'ר, דבש ועלי נענע, כסו את הסיר והניחו בצד למשך כ-20 דקות.
  2. לאחר כ-20 דקות, העבירו את הנוזל שבסיר אל מערבל מזון דרך מסננת ואת עלי הנענע, ההיביסקוס והג'ינג'ר זרקו לפח.
  3. הוסיפו לתוך מערבל המזון את האבטיח ומיץ הלימון והפעילו עד לקבלת תערובת חלקה.
  4. העבירו את תכולת מעבד המזון דרך רשת צפופה או חיתול בד, סחטו היטב לקערה וזרקו את עיסת האבטיח שתיווצר לכם בבד או המסננת לפח.
  5. חלקו את הנוזל הצלול אל כלים ליצירת קרחונים (ניתן לרכוש בכל חנויות החד-פעמי למיניהן), והכניסו למקפיא למשך 4 שעות לפחות. שחררו את הקרטיבים מהכלים ואיכלו בהנאה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.