header

מתכון למקפא צבעוני מ-100% פרי טבעי

מקפא הקשת הקטנות והקפואות האלה הן קודם כל מהממות ביופיין – מה שמבטיח שהילדים שלכם יתלהבו מהן. אם תוסיפו לכך את העובדה שהן עשויות מ-100% פרי ללא כל תוספות, תגלו גם שהן בריאות ומזינות במיוחד ויהפכו לחטיף המשולם לקיץ. את כל הפירות במתכון תצטרכו לחתוך ולהקפיא מראש - פירות שאינם בעונה, תוכלו לרכוש בגרסה הקפואה והמוכנה לשימוש, או לחילופין להחליף בפירות קיציים אחרים כמו מלון או תפוח.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון למקפא צבעוני מ-100% פרי טבעי מקור תמונה: kelleyandcricket
רכיבים למקפא הצבעוני:
תותים - 2 כוסות (קפואים)
מנגו - 2 כוסות (קפוא)
אננס - 2 כוסות (קפוא - ניתן להשתמש בטרי, או באננס משומר מסונן שהקפאתם מראש)
קיווי - 4-5 יחידות (קלופים, חתוכים וקפואים)
אוכמניות - 2 כוסות (קפואות)
שמן קוקוס - מעט (או שמן צמחי לשימון השקעים)
אופן הכנת המקפא הצבעוני:
  1. הוציאו את הפירות הקפואים מהמקפיא ותנו להם לשבת בטמפרטורת החדר למשך מספר דקות עד שיפשירו.
  2. שמנו קלות תבניות קאפקייקס מסיליקון או אלומיניום, כדי לאפשר שליפה קלה של העוגות הקפואות המוכנות.
  3. הכניסו לבלנדר כל פרי בנפרד ועבדו אותו למרקם רסק אחיד. שמרו כל תערובת פרי מוכנה בכלי נפרד.
  4. התחילו במזיגת רסק האוכמניות לתחתית שקעי הקאפקייק וחלקו אותו באופן שווה בין 4 המנות, המשיכו במזיגה שווה של רסק הקיווי בין שקעי הקאפקייק, וכך המשיכו עם האננס, המנגו והתותים – עד ליצירת שכבות נפרדות של כל הפירות במתכון.
  5. הקפיאו את תבנית הקאפקייקס למשך שעתיים או עד להתייצבות מלאה.
  6. לפני ההגשה טבלו את תבנית הקאפקייקס במים חמים לכמה דקות כדי לאפשר שליפה קלה של העוגות. אם עדיין תתקשו לשחרר אותם, היעזרו בסכין דקה וחדה שתעבירו סביב דפנות שקעי הקאפקייקס.
  7. לאחר שליפת העוגות מהשקעים, הניחו אותן על צלחת הגשה וקראו לילדים כדי להפתיע אותם בקינוח במראה שבוודאי ילהיב אותם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.