אחד מפירות הקיץ האהובים ביותר הוא המלון, ואם אתם רוצים לתת לעצמכם צ'ופר סופר מרענן בקיץ הזה, מומלץ מאוד שתנסו את המתכון הבא לארטיק מלון-ליים.
מקור תמונה:
wayfair
אופן הכנת הסירופ סוכר:
-
שימו את הסוכר והמים בסיר והביאו את הנוזלים לרתיחה.
-
ברגע שהסוכר מתמוסס, הסירו את הסיר מהאש ותנו לסירופ להתקרר.
אופן הכנת הארטיק מלון-ליים:
-
הכניסו לבלנדר את המלון, מיץ הליים ואת סירופ הסוכר – יתכן שתעדיפו להוסיף יותר משום שאחרי ההקפאה המתיקות של הארטיק תפחת מעט. ערבלו עד שמתקבלת תערובת חלקה.
-
סננו את התערובת ומזגו אותה לתוך תבניות של ארטיקים – השאירו מרווח של 1 ס"מ ריק בתוך התבנית. הכניסו את התבניות למקפיא למשך שעתיים ללא מקל לארטיק.
-
אחרי שעתיים, שטפו את מקלות הארטיק במים חמים ודחפו לתוך הארטיקים. השאירו אותם במקפיא למשך 4 שעות נוספות, או עד שיקפאו לחלוטין.
טיפ השף:
כדי להוציא את הארטיקים בקלות, שטפו את התבניות במעט מים חמים אחרי ההוצאה מהמקפיא.