הארטיקים במתכון שלפניכם עשירים בטעם דובדבנים עם נגיעת ליים, והם כוללים רק מרכיבים טבעיים ובריאים, והם הפינוקים הטובים והמרעננים ביותר שאתם יכולים להעניק לעצמכם בקיץ הזה.
מקור תמונה:
stemilt
רכיבים לארטיק דובדבן-ליים:
אופן הכנת הארטיק דובדבן-ליים:
-
מלאו כל תבנית ארטיקים בכמות שווה של חתיכות דובדבנים.
-
הוסיפו גרידה של ליים אחד ומיץ מ-2 ליים למים החמים וערבבו.
-
הוסיפו לתערובת המים את נקטר האגבה וערבבו שוב.
-
מזגו את תערובת המים והאגבה לתוך תבניות הארטיקים.
-
הוסיפו מקל ארטיק לתבניות והקפיאו למשך 4-6 שעות.
טיפ השף:
כדי להוציא את הארטיקים בקלות, שטפו את התחתית של התבניות במעט מים חמים אחרי ההוצאה מהמקפיא.