header

מתכון לארטיק ארטיק דובדבן-ליים

הארטיקים במתכון שלפניכם עשירים בטעם דובדבנים עם נגיעת ליים, והם כוללים רק מרכיבים טבעיים ובריאים, והם הפינוקים הטובים והמרעננים ביותר שאתם יכולים להעניק לעצמכם בקיץ הזה.

זמן הכנה: 2 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לארטיק ארטיק דובדבן-ליים מקור תמונה: stemilt
רכיבים לארטיק דובדבן-ליים:
דובדבנים - 1 כוס (ללא חרצנים, חתוכים דק)
מיץ ליים - מ-2 ליים (סחוט טרי)
נקטר אגבה - ½1 כף
מים - 1 כוס (חמים)
אופן הכנת הארטיק דובדבן-ליים:
  1. מלאו כל תבנית ארטיקים בכמות שווה של חתיכות דובדבנים.
  2. הוסיפו גרידה של ליים אחד ומיץ מ-2 ליים למים החמים וערבבו.
  3. הוסיפו לתערובת המים את נקטר האגבה וערבבו שוב.
  4. מזגו את תערובת המים והאגבה לתוך תבניות הארטיקים.
  5. הוסיפו מקל ארטיק לתבניות והקפיאו למשך 4-6 שעות.
טיפ השף:
כדי להוציא את הארטיקים בקלות, שטפו את התחתית של התבניות במעט מים חמים אחרי ההוצאה מהמקפיא.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.