header

מתכון בריא לארטיק סלק ופירות יער

פנקו את עצמכם עם קרטיב בריא בעל טעמים עזים ומתוקים - מתכון לארטיק סלק ופירות יער שיצבע לכם את הקיץ בטעמים חדשים.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון בריא לארטיק סלק ופירות יער
רכיבים לארטיק סלק ופירות יער:
סלק - 700 גר'
תות שדה - 450 גר'
פטל - 100 גר'
סוכר - ½ כוס
מים - 2 כפות
פלפל שחור - קורט (גרוס)
אופן הכנת הארטיק סלק ופירות יער:
  1. בשלו את התותים והפטל בסיר קטן על אש נמוכה-בינונית יחד עם 6 כפות סוכר, תוך כדי מעיכה. המשיכו לבשל את הפירות עד שיגירו נוזלים והסוכר ישתלב בתערובת.
  2. הסירו את הסיר מהאש והוסיפו לו את החומץ הבלסמי והפלפל השחור.
  3. הוסיפו לתערובת הפירות את המים, ערבבו היטב, העבירו לתבנית מתאימה והניחו במקפיא.
  4. סחטו את הסלק במכונה, הוסיפו למיץ הסלק את שארית הסוכר וערבבו היטב.
  5. הוסיפו את מיץ הסלק לתבנית עם תערובת הפירות כדי להשלים את הקרטיב הייחודי הזה. המשיכו להקפיא את התבנית במשך 7-10 שעות.
מקור: יעל שקדי
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.