את המתכון הבא צריך לעשות בכמה פעימות, אך המוצר הסופי בהחלט שווה את זמן ההמתנה: מתכון לארטיק הדרים קפוא ב-3 צבעים.
אופן הכנת הארטיק הדרים:
-
סחטו את מיץ התפוזים וטעמו אותו.
-
הוסיפו 2 כפיות סוכר ו-1 כפית מיץ לימון, אם יש צורך. (סך הכל, הוסיפו עד כף אחת של סוכר ועד כף אחת של לימון, במידת הצורך.)
-
עשו את אותו הדבר עם מיץ האשכוליות ומיץ הקלמנטינה, באמצעות אותו יחס של סוכר ומיץ לימון.
-
מלאו את תבניות הפלסטיק ב-⅓ מיץ תפוזים, והכניסו למקפיא ל-45 דקות.
-
מלאו ⅓ נוסף מהתבנית במיץ קלמנטינות, והכניסו את מקלות הארטיק, כשאתם משאירים כ-5 ס"מ של מקל בחוץ.
-
הכניסו למקפיא ל-45 דקות נוספות.
-
הוציאו את התבניות מהמקפיא, ומלאו אותן עד הסוף במיץ אשכוליות.
-
כסו את התבניות והקפיאו כשעתיים לפחות.
-
כדי לחלץ את הארטיקים, הניחו את התבניות במים חמים במשך 5 עד 15 שניות ושלפו את הארטיקים החוצה.
טיפ השף:
זכרו: כאשר המיץ מוקפא, הטעמים עדינים יותר.