header

מתכון לארטיק הדרים ב-3 טעמים

את המתכון הבא צריך לעשות בכמה פעימות, אך המוצר הסופי בהחלט שווה את זמן ההמתנה: מתכון לארטיק הדרים קפוא ב-3 צבעים.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לארטיק הדרים ב-3 טעמים מקור תמונה: akailochiclife
רכיבים לארטיק הדרים:
תבניות ארטיק - 8 (או כוסות פלסטיק)
מיץ תפוזים - 1 כוס (סחוט טרי, מ-2 עד 3 תפוזים)
מיץ קלמנטינות - 1 כוס (סחוט טרי, בין 3 ל-4 קלמנטינות)
מיץ אשכוליות - 1 כוס (סחוט טרי, בין 1 ל-2 אשכוליות)
סוכר - עד ½ כוס (לפי הטעם)
מיץ לימון - 1-2 כפות (סחוט טרי, לפי הטעם)
אופן הכנת הארטיק הדרים:
  1. סחטו את מיץ התפוזים וטעמו אותו.
  2. הוסיפו 2 כפיות סוכר ו-1 כפית מיץ לימון, אם יש צורך. (סך הכל, הוסיפו עד כף אחת של סוכר ועד כף אחת של לימון, במידת הצורך.)
  3. עשו את אותו הדבר עם מיץ האשכוליות ומיץ הקלמנטינה, באמצעות אותו יחס של סוכר ומיץ לימון.
  4. מלאו את תבניות הפלסטיק ב-⅓ מיץ תפוזים, והכניסו למקפיא ל-45 דקות.
  5. מלאו ⅓ נוסף מהתבנית במיץ קלמנטינות, והכניסו את מקלות הארטיק, כשאתם משאירים כ-5 ס"מ של מקל בחוץ.
  6. הכניסו למקפיא ל-45 דקות נוספות.
  7. הוציאו את התבניות מהמקפיא, ומלאו אותן עד הסוף במיץ אשכוליות.
  8. כסו את התבניות והקפיאו כשעתיים לפחות.
  9. כדי לחלץ את הארטיקים, הניחו את התבניות במים חמים במשך 5 עד 15 שניות ושלפו את הארטיקים החוצה.
טיפ השף:
זכרו: כאשר המיץ מוקפא, הטעמים עדינים יותר.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.