header

מתכון לקרחון מלפפון וצ'ילי

בארצנו החמה תמיד נחמד שיש איזשהו פינוק מתוק ומרענן במקפיא שיכול לצנן אותנו ולתת לנו אפשרות טעימה להתמודד עם גלי החום של הקיץ. הבעיה עם אותם מוצרים היא כמות הקלוריות וצבעי המאכל הנמצאים בהם, שידועים כלא בריאים, לכן כדאי לעשות שימוש במתכון שלפניכם, שמבוסס על שילוב טעמים שלא תוכלו למצוא בשום חנות - מלפפון וצ'ילי. אז למה אתם מחכים, היכנסו למטבח כבר עכשיו ובעוד 3 שעות תוכלו להתענג על קרחון ייחודי ומפתיע.
זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 9
רמת קושי: קל
מתכון לקרחון מלפפון וצ'ילי מקור תמונה: pinterest
רכיבים לקרטיב:
מלפפונים - 3 כוסות (קלופים, מגולענים וקצוצים)
מלפפונים - ½ כוס (עם קליפה חתוכים לקוביות בגודל של 1 ס"מ)
פלפל חריף - ½ (קלוף וללא גרעינים)
אבקת צ'ילי - ¼ כפית
סוכר - ⅔ כוס
מיץ לימון - ⅓ כוס
אופן הכנת הקרטיב:
  1. הכניסו את כל מרכיבי המתכון, למעט קוביות המלפפון, לקערת מערבל והפעילו אותו למשך כ-3 דקות או עד שתכולת הכלי נעשית נוזלית, אחידה וחלקה.
  2. סדרו 9 כוסות פלסטיק או כלים לקרחונים ופזרו מעט קוביות מלפפון בתוכם.
  3. צקו את התערובת שבמערבל המזון אל כל אחת מהכוסות והכניסו מקל או כפית למרכזה.
  4. הכניסו למקפיא למשך כ-3 שעות או עד שהנוזל קופא לחלוטין.
  5. שחררו את הקרחון מהכוס ואכלו בהנאה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.