הקיץ כבר כאן ואיתו הפירות הטעימים והעסיסיים שלו, שאחד האהובים ביותר מביניהם הוא האבטיח, שכמות הנוזלים הרבה שבו מציבה אותו כפרי המתאים ביותר לשייק קר. המתכון המיוחד הבא עשוי מכלל חלקי האבטיח, כולל קליפתו, כדי להבטיח שתקבלו את כל הוויטמינים המצויים בפרי ותצליחו ליהנות ממשקה שלבטח יכנס לתפריט המועדפים שלכם ויככב אצלכם למשך כל העונה.
מקור תמונה:
blendtec
אופן הכנת השכבה הירוקה:
-
הכניסו את כל רכיבי השכבה הירוקה למעבד מזון והפעילו עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
-
צקו את הנוזלים לשתי כוסות והכניסו לקירור עד למזיגת השלב הבא.
אופן הכנת השכבה האדומה:
-
הכניסו את כל הרכיבים למעבד מזון והפעילו כ-50-60 שניות, או עד לקבלת מרקם חלק וללא גושים.
-
צקו בזהירות את תכולת הנוזל האדום אל שתי הכוסות עד למעלה, והגישו קר.