header

מתכון לשייק אבטיח בשכבות

הקיץ כבר כאן ואיתו הפירות הטעימים והעסיסיים שלו, שאחד האהובים ביותר מביניהם הוא האבטיח, שכמות הנוזלים הרבה שבו מציבה אותו כפרי המתאים ביותר לשייק קר. המתכון המיוחד הבא עשוי מכלל חלקי האבטיח, כולל קליפתו, כדי להבטיח שתקבלו את כל הוויטמינים המצויים בפרי ותצליחו ליהנות ממשקה שלבטח יכנס לתפריט המועדפים שלכם ויככב אצלכם למשך כל העונה. 
זמן הכנה: 8 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לשייק אבטיח בשכבות מקור תמונה: blendtec
רכיבים לשכבה הירוקה:
קליפת אבטיח - 1 כוס (החלק הלבן)
ענבים ירוקים - 1 כוס (קפואים)
נקטר אגבה - ½1 כפות (או כל תחליף סוכר אחר לבחירתכם)
זרעי צ'יה - 1 כף
רכיבים לשכבה האדומה:
אבטיח - 2 כוסות (החלק האדום, ללא גרעינים)
תות שדה - 1 כוס (קפוא)
נקטר אגבה - ½1 כפות (או כל ממתיק אחר לבחירתכם)
אופן הכנת השכבה הירוקה:
  1. הכניסו את כל רכיבי השכבה הירוקה למעבד מזון והפעילו עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
  2. צקו את הנוזלים לשתי כוסות והכניסו לקירור עד למזיגת השלב הבא.
אופן הכנת השכבה האדומה:
  1. הכניסו את כל הרכיבים למעבד מזון והפעילו כ-50-60 שניות, או עד לקבלת מרקם חלק וללא גושים.
  2. צקו בזהירות את תכולת הנוזל האדום אל שתי הכוסות עד למעלה, והגישו קר.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.