משקה התמרהינדי נפוץ בעולם הערבי ונהוג לשתות אותו אחרי ארוחה גדולה, בשל התכונות מסייעות העיכול של פולי התמרהינדי. המתכון שלפניכם קל ופשוט להכנה, כך שתוכלו להכינו בכל זמן שתרצו. למשקה טעם מתוק, אך עם זאת הוא מרווה מאוד, ומהווה תחליף מצויין למשקאות ממותקים מהחנות.
אופן הכנת המשקה:
-
מלאו סיר בינוני במים והוסיפו אליהם את התמרינדי והסוכר.
-
הביאו לרתיחה והנמיכו את האש.
-
רסקו את הפולים היטב באמצעות ממחה.
-
טעמו, ותקנו את התיבול.
-
סננו את שאריות הפולים מהמשקה.
-
העבירו את הנוזל לבקבוקים או קנקן והכניסו למקרר לצינון.
טיפ השף:
את המשקה יש להגיש קר מאוד, ניתן להוסיף קוביות קרח ופרוסת לימון.
מקור: שרה ליבר