header

מתכון לתה ארל גריי קר עם תפוז

הימים החמים כבר כאן, הילדים צמאים ומבקשים רק מיצים מוגזים לא בריאים. פנקו אותם עם משקה ארל גריי-תפוז קר ומרענן שירווה את צמאונם.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לתה ארל גריי קר עם תפוז
רכיבים לתה ארל גריי:
מים - 4 כוסות (רותחים)
תה - 6 שקיקי (ארל גריי)
פלחי תפוז - מעט (לקישוט)
מיץ תפוזים - ¾ כוס (סחוט טרי)
סוכר - ¼ כוס
אופן הכנת התה ארל גריי:
  1. השרו את שקיות התה וקליפת התפוז במים רותחים למשך 5-3 דקות.
  2. הסירו את השקיות וקליפת התפוז וצקו את הנוזל לקנקן גדול.
  3. הוסיפו את הסוכר ומיץ התפוזים וערבבו עד שהסוכר נמס.
  4. הוסיפו את המים הקרים והכניסו את הקנקן למקרר למשך כשעתיים.
  5. הגיש עם קרח ופלחי תפוז.
טיפ השף:
כדי להימנע מכמויות סוכר גבוהות (בעקבות שתייה מרובה מהמשקה), המתיקו אותו בעזרת סטיביה, דבש או סוכרלוז.
מקור: יפעת גורנשטיין
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.