לאחר שתכינו בפעם הראשונה את מתכון הגרניטה מנגו הזה כדי לצנן את ימי הקיץ החמים, אתם לפתע לא תרצו שהחורף יחזור... הרכות והמרקם המדהימים הם רק חלק ממה שיש לקינוח המדהים הזה להציע, אז קדימה לעבודה!
אופן הכנת הגרניטה:
-
הכניסו את המנגו הקצוץ, חלב הקוקוס ומיץ הלימון אל קערת הבלנדר והפעילו על מהירות גבוהה עד לקבלת תערובת חלקה.
-
צקו את התערובת לתבנית בגודל 30X20 ס"מ והכניסו למקפיא.
-
לאחר 30 דקות הוציאו את התבנית וגרדו בעזרת מזלג את הגבישים והחזירו למקפיא. בצעו פעולה זו כ-6 פעמים בהפרשים של 30 דקות בכל פעם.
-
לפני ההגשה הקציפו עם מיקסר ידני את חלב הקוקוס הקר (הוא מקבל מרקם של שמנת) עד ליצירת קצפת רכה ואוורירית, והעבירו לשק זילוף.
-
גרדו קלות את הגרניטה פעם נוספת לפני ההגשה, העבירו לכוסות יפות, זלפו מעט קרם קוקוס, פזרו קוביות מנגו מעל כל מנה והגישו.