header

מתכון לברד תות-אבטיח טבעי ובריא

מתכון לברד תות ואבטיח, הפירות האלו אף פעם לא נראו קשורים כל כך, עד היום. כששני הפירות האלה ייכנסו לבלנדר, אתם לא תבינו איך הם הצליחו להסתדר בנפרד עד עכשיו.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לברד תות-אבטיח טבעי ובריא
רכיבים לברד תות-אבטיח:
אבטיח - 3 כוסות (חתוך, ללא גרעינים)
תותים - 12 יחידות (גדולים, חצויים)
מיץ תפוזים - ⅔ כוס (סחוט טרי)
מיץ ליים - 1 כפית (סחוט טרי)
דבש - 1 כפית
אופן הכנת הברד תות-אבטיח:
  1. ערבבו את כל המרכיבים בבלנדר, עד שנעשית תערובת חלקה. העבירו את התערובת לכלי שמתאים למקפיא.
  2. שימו את התערובת בתוך המקפיא למשל 5 שעות. לאחר מכן, הוציאו מהמקפיא. את התערובת הקפואה חתכו לחתיכות, והחזירו לבלנדר.
  3. ערבבו בבלנר למשך 20-30 שניות, הקפידו שכל הגושים הופכים לברד.
  4. הגישו עם קשית וכפית.
מקור: שני קידר
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.