header

מתכון לברד פסיפלורה ואייס-טי

אנחנו לא אחראים למה שהולך לקרות אחר כך. אבל בכל זאת, קחו המלצה חמה(או קרה...?)  מתכון לברד חושני שכדאי להכין ממנו כמות כפולה ויותר, מכיוון שאחרי שהוא יגמר לא תצליחו להתאפק עד הפעם הבאה.

זמן הכנה: 3 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לברד פסיפלורה ואייס-טי
רכיבים לברד פסיפלורה:
תה - ⅓ כוס (לא ממותק שקורר)
קוביות קרח - ⅔ כוס
סוכר - 1 כפית (שטוחה, טחון דק - לא אבקת סוכר)
אופן הכנת הברד פסיפלורה:
  1. ערבבו את התה עם המיץ בכלי נוח. כסו והקפיאו למשך שעה, עד שנעשה מרקם של ברד.
  2. שימו בבלנדר את התערובת מהמקפיא, קרח וסוכר. הפעילו עד שהתערובת נעשית חלקה.
  3. קשטו עם קרמבולה והגישו.
מקור: שני קידר
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.